מרכיבים
אצבעות עוף:
500 גרם רצועות חזה עוף
כוס קמח
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
רבע כפית אבקת אפייה
ביצה
תרסיס שמן בישול
רוטב דבש חרדל:
רבע כוס דבש
רבע כוס חרדל חום חריף
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
כ-30 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - אצבעות עוף פריכות עם רוטב דבש חרדל
חימום התנור: חממו את התנור ל-190 מעלות צלזיוס. שטפו את העוף תחת מים זורמים ויבשו אותו היטב במגבות נייר. ייבוש העוף חשוב כדי שהציפוי ידבק טוב.
הכנת תערובת הקמח: ערבבו את המרכיבים היבשים (קמח, מלח, פלפל ואבקת אפייה) בקערה רדודה. השתמשו במזלג כדי לערבב היטב.
הכנת הביצה: בקערה רדודה נוספת, טרפו קלות את הביצה בעזרת מזלג. עכשיו הגיע החלק המהנה: עטפו כל חתיכת עוף קודם בקמח (נערו את העודפים), אחר כך בביצה ולבסוף שוב בקמח. הניחו את העוף על תבנית אפייה ורססו קלות את החלק העליון של העוף בתרסיס שמן.
אפייה: אפו את העוף במשך 15 דקות. הפכו את חתיכות העוף בעזרת מלקחיים, רססו שוב בתרסיס שמן ואפו עוד 5 דקות עד שהעוף מזהיב.
הכנת הרוטב: בקערה קטנה, ערבבו דבש וחרדל. אם אתם משתפים, תנו לכל אחד קערית קטנה משלו לרוטב.
הגשה: תנו לעוף להתקרר מעט לפני הטבילה ברוטב דבש חרדל. בתיאבון!
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו