מרכיבים
1 כפית שמן זית
200 גרם צוואר כבש, נקי משומן וחתוך לחתיכות קטנות
חצי בצל גדול, קצוץ דק
50 גרם שעורה פנינה
600 גרם ירקות שורש מעורבים (תפוח אדמה, גזר, קולורבי), חתוכים לקוביות
2 כפיות רוטב ווסטרשייר
1 ¾ ליטר ציר כבש או בקר
1 ענף תימין
100 גרם שעועית ירוקה (קפואה זה בסדר), קצוצה דק
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
כ-30 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - מרק כבש ושעורה עשיר
מחממים את השמן בסיר גדול. מתבלים את הכבש ומטגנים מספר דקות עד שהוא משחים. מוסיפים את הבצל והשעורה, ומטגנים בעדינות למשך דקה נוספת. מוסיפים את הירקות, מבשלים עוד 2 דקות, ואז מוסיפים את רוטב הווסטרשייר, הציר והתימין. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה למשך 20 דקות.
לאחר שהכל מבושל, מעבירים כרבע מהמרק לסיר נפרד. מערבבים בעזרת בלנדר יד (או מעבירים לבלנדר רגיל וטוחנים), ואז מערבבים חזרה לשאר המרק. מוסיפים את השעועית הירוקה, מבשלים למשך 3 דקות נוספות, ואז מוזגים את המרק לקערות ומגישים עם לחם מלא.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו