מרכיבים
1 ק"ג פילה סלמון
מלח ופלפל
1 כף. שמן זית
פלחי לימון (לא חובה)
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
50 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - סלמון בתנור
מחממים את התנור ל-220 מעלות צלזיוס.
מרפדים תבנית בנייר כסף ומצפים קלות בספריי בישול טפלון.
מתבלים את שני הצדדים של פילה הסלמון במלח ופלפל.
מניחים את פילה הסלמון על תבנית האפייה המוכנה ומטפטפים שמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12-15 דקות, או עד שהסלמון מבושל ומתקלף.
מגישים חם עם פלחי לימון, אם רוצים.
ניתן גם להוסיף כמה עשבי תיבול או תבלינים לדג כדי לתת לו טעם נוסף. כמה אפשרויות פופולריות כוללות שמיר, פטרוזיליה, שום או כמון.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו