מרכיבים
500 גרם פסטה ריגטוני
2 כפות שמן זית
2 שאלוט קצוצים
שן שום אחת כתושה
700 גרם בשר טלה טחון
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
1 כוס יין אדום
4 כוסות רוטב מרינרה (קנוי או ביתי)
1/2 כוס עלי נענע טריים קרועים
1/2 כוס גבינת ריקוטה (תחליף פרווה: גבינת טופו או גבינה טבעונית רכה-לא חובה)
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
זמן הכנה: כ-10 דקות זמן בישול: כ-20 דקות זמן כולל: כ-30 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - ראגו טלה עם נענע
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהיא רכה אך עדיין מוצקה לנגיסה, כ-8 עד 10 דקות. מסננים את הפסטה.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה. מוסיפים את השאלוט והשום ומבשלים עד שהם רכים, כ-3 דקות.
מוסיפים את בשר הטלה, מלח ופלפל. מבשלים עד שהבשר משחים וכל הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את היין ומגרדים את התחתית בעזרת כף עץ כדי לשחרר שאריות. מנמיכים את היין עד שהוא מצטמצם בחצי.
מוסיפים את רוטב המרינרה ומבשלים על חום נמוך עד שהטעמים מתמזגים, כ-10 דקות.
מוסיפים את הנענע וגבינת הריקוטה (או התחליף) ומערבבים עד לאיחוד.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים עד שהיא מצופה ברוטב. מגישים מיד.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו