מרק קובה סלק כשל"פ – כרמית דהאן
-
פורסם על ידי
כרמית מ. דהן
- בתאריך 13 באפריל 2022
- 0 comments
מרכיבים
מרק קובה סלק כשל"פ – כרמית דהאן
לקובות
כוס אורז טחון
כוס מים
250 גרם חזה עוף טחון
2 כפות שמן
3 כפות אורז טחון יבש
משרים כוס אורז עם כוס מים ל20 דקות
סוחטים היטב מהמים מוסיפים את החזה עוף
השמן והמלח לשים לבצק מוסיפים את האורז הטחון היבש ולשים עד לקבלת בצק נוח.
למלית
250 גרם בשר טחון
בצל מגורד
כרפס קצוץ
מלח
בהרט או ראס אל חנות
פלפל שחור
לערבב היטב
תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

90
קל
כשר
אופן ההכנה - מרק קובה סלק כשל"פ – כרמית דהאן
מרטיבים את הידיים משטחים חתיכת בצק על כף היד ממלאים בבשר ומגלגלים לכדור
למרק
לטגן בצל גדול
להוסיף כרפס
קוביות סלק לפחות 4 סלקים בינוניים
להוסיף את המים ולהביא לרתיחה
קופסא וחצי רסק עגבניות (קטן)
מיץ מלימון אחד
מרק עוף
כף סוכר
2 כפות סילאן
מעט מלח
לבדוק תיבול ולתקן
מבשלים עד לריכוך הסלקים מכניסים את הקובות מבשלים כרבע שעה עד עשרים דקות
כשקובות צפות המרק מוכן.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
חדשים
- חדשים
- מבצעים
- הכי נמכרים השבוע
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו