חומוס לניגוב עם בצל מקורמל ופטרוזיליה-השף הפשוט קובי פרידמן
-
פורסם על ידי
koby2216874
- בתאריך 1 במאי 2022
- 0 comments
תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות
12-18 שעות השרייה שעתיים בישול חצי שעה הכנה
קל
כשר
אופן ההכנה - חומוס לניגוב עם בצל מקורמל ופטרוזיליה-השף הפשוט קובי פרידמן
חומוס לניגוב עם בצל מקורמל ופטרוזיליה,להשרות חצי ק"ג גרגירי חומוס עם חצי כפית סודה לשתייה ל12-18 שעות להחליף מים לבשל עד רכות (זהירות יש לכפות את הקצף שנוצר בזמן הבישול מלכלך מאוד עם גולש)לצנן לרסק במעבד מזון כוס פטרוזיליה 3 כפות בצל מקורמל 3 כפיות שום כתוש להוסיף את גרגירי החומוס (לשמור 4\3 כוס גרגירים לקישוט) עם כוס מנוזלי הבישול (את יתר נוזלי הבישול לשמור בשלב הזה)5 כפות מיץ לימון כפית מלח לטחון לבלילה במרקם הרצוי חלקה ואו מעט גרגירי להוסיף כוס טחינה גולמית לטחון לבלילה חלקה לתקן טעמים מלח לימון (אם סמיך מידי להוסיף מעט מנוזלי הבישול אם דליל מעט טחינה גולמית יש לקחת בחשבון שהחומוס עומד במקרר מתקשה קצת)להגיש עם גרגירי חומוס שמן זית ופפריקה ובתאבון
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? עיקבו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
פודיל ממליץ לכם על:
- חדשים
- מבצעים
- הכי נמכרים השבוע
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו