בקר, בשרי, כל המתכונים, מתכוני חגים, פסח

קובה לפסח – לבשל ולאפות עם ליטל

מרכיבים​

קובהההה לפסחחח
מתכון:
לבצק:
4 כוסות אורז מושרה לילה שלם
3 פרוסות חזה עוף
4-5 כפות קמח מצה
כף מלח
למלית:
חצי קילו בשר טחון
1 בצל קצוץ
חופן פיטרוזיליה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף תבלין שום גבישי
1 כפית כמון
מלח
פלפל שחור

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

90

קל

כשר

אופן ההכנה - קובה לפסח – לבשל ולאפות עם ליטל

אופן ההכנה:
1. מסננים את האורז מן הנוזלים.
2. טוחנים יחד והיטב את חזה העוף, האורז, קמח המצה והמלח לבצק רך ונעים. אם הוא רטוב מידי אפשר להוסיף עוד קצת קמח מצה. מכסים ומניחין למנוחה של חצי שעה.
3. מחממים מחבת עם מעט שמן, מטגנים את הבצל להשחמה, מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך שמפוררים עם מזלג, מוסיפים פטרוזיליה ותבלינים ומערבבים. מטגנים עוד 2-3 דקות. מצננים היטב.
4. משמנים את כף היד, לוקחים בכל פעם כדור בגודל שרוצים, משטחים על היד דק ככל הניתן, ממלאים בבשר וסוגרים לכדור.
5. מכינים מרק שאוהבים. מבשלים כשעה וחצי לא פחות.
**** אפשר להכין כמות ולהקפיא וכל פעם להוציא ולבשל ***

פודיל ממליץ לכם על:

מוצרים
חדשים
  • חדשים
  • מבצעים
  • הכי נמכרים השבוע
הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Start typing to see posts you are looking for.
חנות
החשבון שלי
ראשי
סל הקניות שלי
סל הקניות ריק.

נראה שעוד לא בחרת מה לקנות.

התחבר

אין לך חשבון עדין?