מרכיבים
1 וחצי כוסות עדשים ירוקים
3 כוסות אורז
כפית כורכום
כף כמון
3/4 כף מלח
פלפל שחור
1/4 כוס שמן
3 כוסות מים לבישול העדשים
4.5 כוסות מים לבישול האורז
3 בצלים גדולים קצוצים
שמן
תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות
60
קל
כשר
אופן ההכנה - מג'דרה – נועם זיגדון
להרתיח את העדשים עם 3 כוסות מים כחצי שעה עד שמתאדים הנוזלים
להוסיף 4 וחצי כוסות מים לברור את האורז ולשטוף טוב לתבל ולבשל על אש גבוהה עד שהמים מגיעים לגובהה האורז להעביר ללהבה נמוכה לכסות את הסיר ולבשל כ- 20 דקות.
לקצוץ 3 בצלים גדולים
להשחים במחבת עם שמן את הבצל
לשפוך על האורז המוכן
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
חדשים
- חדשים
- מבצעים
- הכי נמכרים השבוע
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו