אפייה, כל המתכונים, עוגות, צימחוני

עוגת פיצוחים – צחית חמו

מרכיבים​

עוגת פיצוחים:
בקערת מיקסר:
4 ביצים M
2/3 כוס סוכר (כוס זכוכית ידית סטנדרטית)
1 סוכר וניל
לערבל עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה.
להוסיף:
75 גרם נטורינה מומסת
3/4 כוס שמנת צמחית
לערבל מספר שניות ולהוסיף:
קמצוץ מלח
לנפות פנימה בהדרגה
1.5 כוסות קמח
15 גרם אבקת אפיה (שקית וחצי)
לערבל לבלילה חלקה.
לשפוך לתבנחת אפיה עגולה 24 משומנת במעט נטורינה.
בקערית קטנה;
3 תפוחים ירוקים מגוררים גס וסחוטים (גרנט סמיט).
3 כפות צימוקים שחורים (אוזבקי).
3 כפות צימוקים לבנים
לערבב קלות ולפזר באופן אחיד על העוגה.
בקערית קטנה:
4 כפות גדושות אגוזי מלך קצוצים גס
3 כפות שקד מולבן פרוס
3 כפות גדושות שקדים קצוצים גס
2 כפות סוכר חום / דמררה
1/2 כפית קינמון
לערבב ולפזר באופן אחיד על שכבת התפוחים.

 

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

60

קל

כשר

אופן ההכנה - עוגת פיצוחים – צחית חמו

לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד להשחמה וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש (45 דקות).
מיד בתום האפיה למרוח בנדיבות ריבת משמש מהולה במעט מים חמים (לא לוותר)

פודיל ממליץ לכם על:

מוצרים
חדשים
  • חדשים
  • מבצעים
  • הכי נמכרים השבוע
הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Start typing to see posts you are looking for.
חנות
החשבון שלי
ראשי

התחבר

אין לך חשבון עדין?