פבלובה – כרמית דהאן
-
פורסם על ידי
כרמית מ. דהן
- בתאריך 13 באפריל 2022
- 0 comments
מרכיבים
פבלובה – כרמית דהאן
4 חלבונים
כוס סוכר
שקית אבקת סוכר (100 גרם)
כף קורנפלור
קורט מלח
תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות



60
קל
כשר
אופן ההכנה - פבלובה – כרמית דהאן
מתחילים בהקצפת החלבונים כבר בתחילת ההקצפה מוסיפים קורט מלח
כשמתחילות להיווצר בועות והקצף מתחיל לעלות שופכים פנימה כוס סוכר בזרם דק מקציפים לקצף חזק ויציב
חשוב שהקצף יהיה חזק יציב ולא נוזלי
כשהקצף יציב מוסיפים שקית אבקת סוכר וכף קורנפלור מערבלים לשתי שניות רק להטמעת האבקות
מזלפים את הפבלובות על תבנית עם נייר אפיה
מכניסים לתנור בחום של 90 מעלות בערך כשלוש שעות על טורבו
**פבלופה הופכת חומה כאשר הסוכר שבא מתקרמל
הסוכר מתקרמל אם התנור חם מידי או שנשארו גבישי סוכר
לכן חשוב להקציף היטב את הסוכר ולשמור על חום נמוך והרבה סבלנות בסוף זה משתלם יוצאות פבלובות לבנות וצחורות
אני מכינה את הפבלובות בערב נותנת להם להתייבש בתנור כשלוש שעות מכבה את התנור ומשאירה אותם עד הבוקר
**אפשר להוסיף לקצף קינמון או אבקת קקאו כדי להעשיר את טעם הפלובה
מילוי הפבלובות אפשר למלא באין ספור אפשרויות
קארד לימון קארד פסיפלורה
קצפות למינהם
פירות העונה, פירות יער תפוחים מקורמלים אננס צלוי
בקיצור השמיים הם הגבול
תהנו
פודיל ממליץ לכם על:
- חדשים
- מבצעים
- הכי נמכרים השבוע
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו