אפייה, כל המתכונים, מאפים, מתכוני חגים, מתכוני ילדים, עוגות, עוגיות, פסח, צימחוני

חטיף בוטנים ושוקולד – לבשל ולאפות עם ליטל

מרכיבים​

חטיף בוטנים ושוקולד – לבשל ולאפות עם ליטל

מתכון:
300 גרם חצאי בוטנים קלופים וקלויים
1 כוס סוכר
1/4 כוס מים
30 גרם חמאה

200 גרם שוקולד מריר
1 כפית שמן קנולה

 

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

60

קל

כשר

אופן ההכנה - חטיף בוטנים ושוקולד – לבשל ולאפות עם ליטל

אופן ההכנה:
~ במחבת על להבה גבוהה שמים סוכר ומים ונותנים לרתוח ולבעבע. נא לא לערבב בשום צורה!!! אם תערבבו הסוכר יתגבש ותצטרכו להתחיל הכל מהתחלה.

~ נותנים להמשיך לבעבע עד שהסוכר הופך לקרמל בצבע ענברי. כלומר חום בהיר. מורידים מהאש ומיד מוסיפים חמאה. מערבב נמרצות. התערובת תבעבע ותשתולל זהירות לא לקבל כוויה.

~ מוסיפים מיד את הבוטנים ומערבבים בחוזקה כך שהקרמל יצפה את כולם בשכבה אחידה.

~ משטחים בתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקרר לשעה להתגבשות והתקשות.

~ במיקרוגל ממיסים את השוקולד המריר בפולסים. זהירות לא לשרוף! מוסיפים שמן ומערבבים.

~ שוברים את הבוטנים לשברים אקראיים לא חייב צורה שווה. טובלים בשוקולד ומעבירים למקרר לשעה.

*** העוגיות ישמרו בקופסה אטומה במקרר בלבד***פחות

פודיל ממליץ לכם על:

מוצרים
חדשים
  • חדשים
  • מבצעים
  • הכי נמכרים השבוע
הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Start typing to see posts you are looking for.
חנות
החשבון שלי
ראשי

התחבר

אין לך חשבון עדין?