אפייה, טבעוני, יום העצמאות ולג בעומר, כל המתכונים, כללי, מאפים, מתכוני חגים, מתכונים ללא גלוטן, צימחוני, תוספות, תוספות, תוספות

קיפוד תפוא לתלישה בתנור עם רוטב מיונז חרדל וצילי מתוק-השף הפשוט קובי פרידמן

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

הכנה חצי שעה אפייה כ40 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - קיפוד תפוא לתלישה בתנור עם רוטב מיונז חרדל וצילי מתוק-השף הפשוט קובי פרידמן

קיפוד תפו"א לתלישה בתנור עם רוטב מיונז חרדל וצילי מתוק,לקלף תפו"א בינוניים גדולים לחתוך בזוית 90 מעלות עם סכין זיגזג בשני הכיוונים (ליצור קוביות) (את החיתוך ליצור בין שני קרשי חיתוך שהתפוח על השיש והסכין פוגע בקרשים והחיתוך לא עד הסוף)להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח שמן זית לפזר אבקת מרק פרווה ומעט פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם להכניס לתנור חם על 190 מעלות עד ריכוך והשחמה יפה להגיש עם הרוטב,תערובת 2 כפות מיונז כפית חרדל וכף צ'ילי מתוק ובתאבון.(תולשים קובייה קובייה וטובלים ברוטב יוצא מעדן)

פודיל ממליץ לכם על:

מוצרים
חדשים
  • חדשים
  • מבצעים
  • הכי נמכרים השבוע
הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Start typing to see posts you are looking for.
חנות
החשבון שלי
ראשי
סל הקניות שלי
סל הקניות ריק.

נראה שעוד לא בחרת מה לקנות.

התחבר

אין לך חשבון עדין?