טבעוני, כל המתכונים, מתכוני חגים, סלטים, סלטים, צימחוני, ראש השנה וחגי תשרי, תוספות

סלט טאבולה של עדשים וקינואה ועד הרבה הפתעות – שף ערן גולני

מרכיבים​

סלט טאבולה של עדשים וקינואה ועד הרבה הפתעות – שף ערן גולני
כמעט כל ארוחת שף שלי בוחרים אותה בתפריט , יז לה מגוון עשיר של טעמים
והרבה הרבה בריאות!!!
אז מה צריך:
כוס קינואה עדיף צבעונית
כוס עדשים שחורות
בטטה אחת קטנה
חצי בצל סגול
פטרוזיליה
כוסברה
בצל ירוק
שקדים קלויים
שמן זית
מיץ מ2 לימונים
מלח ופלפל

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

60

קל

כשר

אופן ההכנה - סלט טאבולה של עדשים וקינואה ועד הרבה הפתעות – שף ערן גולני

איך מכינים?
1.בסיר עם מים רותחים מבשלים קינואה למשך 10 דקות
2.בסיר נוסף מבשלים את העדשים למשך 17 דקות (עדיף להשרות את העדשים כשעה לפני הבישול)
3.מקלפים את הבטטה וחותכים לקוביות אופים עם מעט שמן זית מלח ופלפל למשך 14 דקות על 200 מעלות.
4.מקררים את כל מה שבישלנו
5.בקערה גדולה מערבבים את הקינואה העדשים והבטטה.
6. קוצצים את העשבי תיבול ומוסיפים לקערה כולל את הבצל הסגול קצוץ.
7.מטבלים עם שמן זית לימון מלח ופלפל ומקשטים בשקדים קלויים
מתאים ליד לאבנה או יוגורט
סלט בריא ומזין
בתאבון

פודיל ממליץ לכם על:

מוצרים
חדשים
  • חדשים
  • מבצעים
  • הכי נמכרים השבוע
הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Start typing to see posts you are looking for.
חנות
החשבון שלי
ראשי
סל הקניות שלי
סל הקניות ריק.

נראה שעוד לא בחרת מה לקנות.

התחבר

אין לך חשבון עדין?