חלבי, מתכוני ילדים, קינוחים

קרפ צרפתי

מרכיבים​

175 גרם קמח רגיל
3 ביצים גדולות
450 מ"ל חלב
שמן לטיגון

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

25 דק'

קל

כשר

אופן ההכנה - קרפ צרפתי

שלב 1
מנפים את הקמח בקערה גדולה, מוסיפים את הביצים, חצי מכמות החלב וקורט מלח. מקציפים לבלילה חלקה וסמיכה. מוסיפים את יתרת החלב מקציפים שוב ומניחים בצד .

שלב 2
מחממים מחבת קרפ או מחבת רגילה, מוסיפים מעט שמן ומנגבים את שמן עם בנייר מטבח על המחבת.
כשהמחבת חמה, מוסיפים את הבלילה כמות שווה ודקה
וכשהקצוות מתקלפים מדפנות המחבת ניתן לראות אם הקראפ מוכן טיפה שחום מלמטה, במידה וכן הופכים לצד השני במשך דקה והקרפ מוכן.
ניתן להוסיף מה שתרצו לקראפ בהגשה (שוקולד, מייפל , ריבת חלב או פירות).

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש