מרכיבים
1 כוס בורגול
2 כוסות מים רותחים
1/2 בצל אדום, קצוץ
1 פלפל אדום, קצוץ
1 פלפל צהוב, קצוץ
1/2 כוס עגבניות שרי, חצויות
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
1/4 כוס עלי נענע, קצוצים
2 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות
45 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - סלט בורגול
שוטפים את הבורגול במסננת דקה.
בקערה גדולה מערבבים את הבורגול והמים הרותחים. מכסים ומניחים ל-30 דקות, או עד שהבורגול רך.
מסננים את כל עודפי המים ומתפיחים את הבורגול במזלג.
מוסיפים לקערה את הבצל האדום, הפלפלים, עגבניות השרי, הפטרוזיליה, הנענע, מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל. מערבבים היטב.
טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
מכסים ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה, או מגישים מיד.
פודיל ממליץ לכם על:
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו