קינוחים

מאפינס אוכמניות

מרכיבים​

2 כפות של קמח
1 כף אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס חמאה ללא מלח, מרוככת
1 כוס סוכר מגורען
2 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס חלב
2 כוסות אוכמניות טריות

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

40 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - מאפינס אוכמניות

מחממים את התנור ל-190 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית מאפינס בציפוי נייר או משמנים קלות את הכוסות.
בקערת ערבוב בגודל בינוני, טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
בקערת מיקסר גדולה מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מערבבים פנימה את תמצית הווניל.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה בשלושה חלקים, לסירוגין עם החלב, מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח. מערבבים רק עד לאיחוד.
מקפלים פנימה בעדינות את האוכמניות.
מזלפים את הבלילה לתוך כוסות המאפינס המוכנות, וממלאים כל אחת כשני שליש.
אופים 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא נקי.
מניחים למאפינס להתקרר בתבנית במשך 5 דקות, ולאחר מכן מעבירים אותם לרשת להתקררות מלאה.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.