חלבי, מתכוני ילדים, קינוחים

קרפ צרפתי

מרכיבים​

175 גרם קמח רגיל
3 ביצים גדולות
450 מ"ל חלב
שמן לטיגון

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

25 דק'

קל

כשר

אופן ההכנה - קרפ צרפתי

שלב 1
מנפים את הקמח בקערה גדולה, מוסיפים את הביצים, חצי מכמות החלב וקורט מלח. מקציפים לבלילה חלקה וסמיכה. מוסיפים את יתרת החלב מקציפים שוב ומניחים בצד .

שלב 2
מחממים מחבת קרפ או מחבת רגילה, מוסיפים מעט שמן ומנגבים את שמן עם בנייר מטבח על המחבת.
כשהמחבת חמה, מוסיפים את הבלילה כמות שווה ודקה
וכשהקצוות מתקלפים מדפנות המחבת ניתן לראות אם הקראפ מוכן טיפה שחום מלמטה, במידה וכן הופכים לצד השני במשך דקה והקרפ מוכן.
ניתן להוסיף מה שתרצו לקראפ בהגשה (שוקולד, מייפל , ריבת חלב או פירות).

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.