מרקים, צימחוני

מרק גזר

מרכיבים​

1 ק"ג גזר, קלוף וקצוץ
1 בצל גדול, קצוץ
2 שיני שום, קצוצות
4 כוסות מרק עוף או ירקות
1 כפית. תימין יבש
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות. שמן זית
1 כפית. דבש (לא חובה)
2 כפות. שמנת (לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה

קל

כשר

אופן ההכנה - מרק גזר

מחממים את שמן הזית בסיר רחב על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתרכך, כ-5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את הגזר הקצוץ ומבשלים 5 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את המרק, הטימין, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ונותנים למרק להתבשל במשך 20-25 דקות, או עד שהגזר רך.
טוחנים את המרק בבלנדר טבילה או מעבירים לבלנדר וטוחנים למחית חלקה.
מערבבים פנימה את הדבש והשמנת הכבדה, אם משתמשים.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.