מרקים

מרק תרד

מרכיבים​

1 בצל גדול, קצוץ
2 שיני שום, קצוצות
2 כפות שמן זית
1 כפית כמון טחון
4 כוסות מרק עוף או ירקות
מלח ופלפל לפי הטעם
1 שקית עלי תרד טריים, שטופים וקצוצים
1 כוס שמנת (לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה

קל

כשר

אופן ההכנה - מרק תרד

בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהבצל רך, כ-5 דקות.
מערבבים פנימה את הכמון ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים לסיר את המרק, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
מערבבים את התרד הקצוץ ומבשלים עד שהוא נבול, כ-5 דקות.
מסירים את המרק מהאש ונותנים לו להתקרר מעט.
טוחנים את המרק בבלנדר טבילה או מעבירים לבלנדר וטוחנים בקבוצות.
מחזירים את המרק לסיר ומערבבים פנימה את השמנת הכבדה, אם משתמשים בו.
מחממים את המרק על אש נמוכה, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.