חלבי, מתכוני ילדים, פסטות, צימחוני

ניוקי ומוצרלה אפויים

מרכיבים​

1 כף שמן זית
1 בצל, קצוץ דק
2 שיני שום, כתושות
2 קופסאות 400 גרם רסק עגבניות
1 כפית סוכר
600 גרם ניוקי טרי
כדור מוצרלה 100 גרם חתוך לקוביות
צרור קטן של בזיליקום, קצוץ.

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

25 דק'

קל

כשר

אופן ההכנה - ניוקי ומוצרלה אפויים

שלב 1
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית, מטגנים את הבצל והשום 8-10 דקות עד שהם רכים, לאחר מכן מוסיפים את הרסק עגבניות והסוכר ( מלח פלפל לפי הטעם) מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את הניוקי ומבשלים במשך 8 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות.

שלב 2
מוסיפים ¾ מהמוצרלה ואת הבזיליקום לניוקי ומעבירים הכל לתבנית אפייה משטחים עם שאר המוצרלה, ואז מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 3 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומזהיבה בתנור .

בסוף ניתן להוסיף מעט בזיליקום טרי עם סלט ירוק בצד.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.