חלבי, מאפים, מתכוני ילדים

פיצה משפחתית

מרכיבים​

300 גרם קמח לחם1 כפית שמרים
1 כפית מלח
1 כף שמן זית,
רוטב העגבניות
חופן בזיליקום טרי או 1 כפית מיובשת
1 שן שום, כתושה
בשביל התוספת
100 גרם כדור מוצרלה, פרוס
חופן עגבניות שרי, חצויות
לסיים
חופן עלי בזיליקום (לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

35 דק'

קל

כשר

אופן ההכנה - פיצה משפחתית

שלב 1
מכינים את הבסיס: שמים את הקמח בקערה גדולה ואז מערבבים פנימה את השמרים והמלח. יוצרים גומה, יוצקים פנימה 200 מ"ל מים חמימים ואת השמן זית ולשים עד לקבלת בצק רך ורטוב למדי. הופכים על משטח מקומח קלות ולשים 5 דקות עד לקבלת תערובת חלקה. מכסים במגבת ומניחים בצד. אפשר להשאיר את הבצק לתפיחה אם תרצו, אבל זה לא קריטי לפיצה דקה.

שלב 2
מכינים את הרוטב: מערבבים את הרוטב עגבניות, הבזיליקום והשום הכתוש יחד, ומתבלים לפי הטעם (מלח פלפל).

שלב 3
מרדדים את הבצק: אם נתתם לבצק לתפוח, לישה מהירה ואז לפצל לשני כדורים.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעיגולים גדולים בקוטר של כ-25 ס"מ בעזרת מערוך. הבצק צריך להיות דק מאוד כי הוא יתפח בתנור. מרימים את העיגולים על שני ניירות אפייה מקומחים.

שלב 4
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
שמים תבנית נוספת או תבנית אפייה הפוכה בתנור במדף העליון.
מוסיפים את הרוטב שהכנו על בצק הפיצה עם גב הכף. מפזרים מלמעלה גבינה ועגבניות, מזלפים שמן זית מתבלים ומכניסים לתנור. אופים 8-10 דקות עד שהן פריכות.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.