מרקים

מרק דלעת

מרכיבים​

1 דלעת גדולה
1 בצל גדול
4 שיני שום
4 כוסות ציר עוף או ירקות
1 כוס שמנת 
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית
תוספות לבחירה: קרוטונים, עשבי תיבול קצוצים, גבינת פרמזן מגורדת

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה

קל

כשר

אופן ההכנה - מרק דלעת

מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס. חוצים את הדלעת לשניים, מסירים גרעינים וסיבים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה כשהצד החתוך כלפי מעלה. אופים במשך 45 דקות או עד שהבשר רך.
בזמן שהדלעת נאפית מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום הקצוצים ומטגנים עד לריכוך.
גורפים את בשר הדלעת לתוך הסיר ומוסיפים את הציר. מתבלים במלח ופלפל.
מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש לרתיחה. תן לבשל במשך 10-15 דקות.
השתמשו בבלנדר טבילה כדי לטחון את המרק עד לקבלת מרקם חלק. אם אין לכם בלנדר טבילה, מעבירים את המרק בקבוצות לבלנדר ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מערבבים פנימה את השמנת ונותנים למרק להתחמם. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים עוד ציר או מים.
מגישים חם, בתוספת קרוטונים, עשבי תיבול קצוצים וגבינת פרמזן מגוררת, אם רוצים. תהנה!

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.