בשרי

גולאש

מרכיבים​

קילו צלי בקר, חתוך לקוביות בגודל 4 ס"מ
2 כפות שמן
1 בצל גדול, חתוך לקוביות
2 שיני שום, קצוצות
2 כפות פפריקה
1 כפית זרעי קימל
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כוס מרק בקר
1 כוס עגבניות חתוכות לקוביות (שימורים או טריות)
1 כוס תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כוס גזר חתוך לקוביות
1 כוס פלפלים חריפים חתוכים לקוביות

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

2 שעות

קל

כשר

אופן ההכנה - גולאש

מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את הבקר ומשחימים מכל הצדדים.
מוציאים את הבשר מהסיר ומניחים בצד.
מוסיפים לסיר את הבצל והשום ומטגנים עד לריכוך.
מערבבים פנימה את הפפריקה, זרעי הקימל, המלח והפלפל.
מוסיפים לסיר את מרק הבקר, העגבניות, תפוחי האדמה, הגזר והפלפלים. מביאים לרתיחה.
מחזירים את הבשר לסיר, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים במשך 1 1/2 – 2 שעות, או עד שהבשר רך.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.