בשרי

צלעות כבש בתנור

מרכיבים​

8 צלעות כבש
מלח ופלפל
2 שיני שום, קצוצות
2 כפות שמן זית
2 כפות רוזמרין טרי, קצוץ
1 כף טימין טרי, קצוץ
1 כף חרדל דיז'ון

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה ו40 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - צלעות כבש בתנור

מחממים את התנור ל-190 מעלות צלזיוס.
מתבלים את צלעות הכבש במלח ופלפל.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את השום, שמן הזית, הרוזמרין, התימין והחרדל לקבלת עיסה.
מורחים את המשחה על כל צלעות הכבש.
מניחים את צלעות הכבש על נייר אפייה וצולים בתנור במשך 18-20 דקות עבור מדיום-רייר, או עד שהם מבושלים לפי העדפתכם הרצויה.
נותנים לצלעות הכבש לנוח כמה דקות לפני ההגשה.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.