חלבי, קינוחים

קרפ צרפתי

מרכיבים​

1 כוס קמח
2 ביצים גדולות
1 1/4 כוסות חלב 
2 כפות חמאה ללא מלח, מומסת
1 כף סוכר מגורען
1/4 כפית מלח
1/2 כפית תמצית וניל

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

40 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - קרפ צרפתי

בקערת ערבוב גדולה, טורפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח.
בקערה נפרדת, טורפים יחד את הביצים, החלב, החמאה המומסת ותמצית הווניל.
מוסיפים את תערובת הביצים בהדרגה לתערובת הקמח תוך כדי טריפה עד שהבלילה חלקה ומשולבת היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים את הבלילה לפחות 30 דקות עד שעה כדי לתת לה לנוח.
מחממים מחבת או מחבת קרפ טפלון על אש בינונית. מברישים קלות את המחבת בחמאה או שמן.
יוצקים כמות קטנה של בלילה על מרכז התבנית, ומיד מערבלים את התבנית כדי לצפות את התחתית בצורה אחידה בבלילה.
מבשלים את הקרפ כ-1-2 דקות או עד שהשוליים מתחילים להזהיב. משחררים את שולי הקרפ בעזרת מרית, ואז הופכים אותו ומבשלים עוד 30 שניות או עד שהצד השני מזהיב קלות.
מעבירים את הקרפ לצלחת וחוזרים על התהליך עם הבלילה שנותרה, עורמים את הקרפים אחד על השני.
הגישו את הקרפים חמים, עם המילוי הרצוי, כמו נוטלה, פירות, קצפת, ריבה או מילויים מלוחים כמו, תרד ופטה, פטריות או ביצים מקושקשות וגבינה.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.