חלבי, קינוחים

רביולי במילוי שוקולד

מרכיבים​

לבצק:

2 כפות של קמח
3 ביצים גדולות
1/4 כוס אבקת קקאו לא ממותק
1/4 כפית מלח
למילוי:

2 כוסות שוקולד מריר, קצוץ דק
1/2 כוס שמנת 
1 כף חמאה ללא מלח, מרוככת
בשביל הרוטב:

1/2 כוס שמנת 
1/2 כוס שוקולד מריר, קצוץ דק
1/4 כפית תמצית וניל

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

3 שעות

קל

כשר

אופן ההכנה - רביולי במילוי שוקולד

להכנת הבצק, מערבבים את הקמח, אבקת הקקאו והמלח בקערת ערבוב גדולה. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את הביצים. מערבבים עד שהבצק מתאחד.
ללוש את הבצק על משטח מקומח במשך 5-10 דקות עד שהוא חלק ואלסטי. מכסים בניילון ונותנים לו לנוח לפחות 30 דקות.
להכנת המילוי, מחממים את השמנת  בסיר קטן עד שהיא רק מתחילה לרתוח. מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד והחמאה הקצוצים. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. תנו לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרדדים את הבצק בעזרת מכונת פסטה או מערוך עד שהוא דק מספיק כדי לראות את היד דרכו. חותכים את הבצק לעיגולים בגודל 8-10 ס״מ בעזרת חותכן ביסקוויטים או כוס.
מניחים כפית ממלית השוקולד במרכז כל עיגול. מברישים את השוליים במים ומקפלים את העיגול לשניים ליצירת צורת חצי ירח. לחץ את הקצוות יחד כדי לאטום.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים. מוסיפים את הרביולי ומבשלים 3-4 דקות, או עד שהם צפים לפני השטח. מוציאים את הרביולי בעזרת כף מחוררת ומסננים על נייר סופג.
להכנת הרוטב, מחממים את השמנת  בסיר קטן עד שהיא רק מתחילה לרתוח. מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד הקצוץ ותמצית הווניל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מגישים את הרביולי עם רוטב השוקולד מטפטף מלמעלה.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.