קינוחים

קרפ סוזט

מרכיבים​

1 כוס קמח
2 ביצים
1/2 כוס חלב
1/2 כוס מים
1/4 כפית מלח
2 כפות חמאה, מומסת
גרידת תפוז, לפי הטעם
בשביל הרוטב:

1/2 כוס חמאה
1/2 כוס סוכר מגורען
1/4 כוס מיץ תפוזים
2 כפות גראנד מרנייה או ליקר תפוזים אחר
גרידת תפוז, לפי הטעם

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה ו40 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - קרפ סוזט

בקערת ערבוב גדולה, טורפים יחד את הקמח, הביצים, החלב, המים, המלח והחמאה המומסת עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את גרידת התפוז.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית. משחים קלות את המחבת.
יוצקים 1/4 כוס הבלילה למחבת ומערבבים לפיזור אחיד של הבלילה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש, ואז הפוך ומבשל את הצד השני לכמה שניות. חוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
להכנת הרוטב, ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים פנימה את הסוכר, מיץ התפוזים והגראנד מרנייה. מבשלים עד שהסוכר נמס.
להגשה, מניחים קרפ על הצלחת ומעלים מעט מהרוטב. מקפלים את הקרפ לשניים, ואז שוב לשניים ליצירת משולש. חוזרים על הפעולה עם שאר הקרפים והרוטב.
מקשטים בגרידת תפוז לפני ההגשה
הערה: אפשר גם להלהב את הקרפים עם הרוטב לפני ההגשה.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.