רטבים

רוטב הולנדז

מרכיבים​

4 חלמונים
1 כף מיץ לימון
1/2 כוס חמאה, מומסת
מלח ופלפל לפי הטעם

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

10 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - רוטב הולנדז

מערבבים בבלנדר או מעבד מזון את החלמונים ומיץ הלימון. מערבבים או מעבדים עד לקבלת קצף קל וקצף.
כשהבלנדר או מעבד המזון פועלים, יוצקים לאט את החמאה המומסת לתוך תערובת החלמונים.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט מים חמימים כדי לדלל אותו.
מגישים מיד או שומרים את הרוטב חם בסיר כפול עד לשימוש.
רוטב הולנדייז מוגש בדרך כלל עם מנות כמו ביצי בנדיקט, אספרגוס או ירקות מאודים.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.