מרקים

מרק עגבניות

מרכיבים​

1 בצל גדול, קצוץ
2 שיני שום, קצוצות
2 כפות שמן זית
פחית של עגבניות קלופות שלמות
2 כוסות מרק ירקות
1 כפית סוכר
מלח ופלפל לפי הטעם
עלי בזיליקום טריים קצוצים (לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה

קל

כשר

אופן ההכנה - מרק עגבניות

מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתרכך, כ-5 דקות.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה.
יוצקים פנימה את קופסת העגבניות, כולל המיץ.
מוסיפים את ציר הירקות, הסוכר, המלח והפלפל.
משתמשים בבלנדר טבילה או מעבירים את המרק לבלנדר ומטגנים עד לקבלת מחית חלקה.
מחזירים את המרק לסיר ונותנים לו להתבשל כ-10-15 דקות.
טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
מגישים עם עלי בזיליקום טריים, אם רוצים. 

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.