סלטים

סלט קינואה

מרכיבים​

1 כוס קינואה
2 כוסות מים
1/2 כפית מלח
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות
1 כוס עגבניות שרי, חצויות
1/2 בצל אדום, חתוך לקוביות
1/4 כוס מיץ ליים סחוט טרי
1/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1/4 כוס שמן זית
1/4 כפית כמון טחון
1/4 כפית אבקת צ'ילי
מלח ופלפל לפי הטעם
1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה
1/4 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
1 אבוקדו, חתוך לקוביות

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

25 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - סלט קינואה

שוטפים היטב את הקינואה במסננת דקה ומסננים.
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את הקינואה, המים והמלח. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים 18-20 דקות, או עד שהקינואה רכה והמים נספגו.
מסירים את הקינואה מהאש ומניחים לה להתקרר כ-10 דקות.
מערבבים בקערה גדולה את הקינואה המבושלת, הפלפל האדום והצהוב, עגבניות השרי, הבצל האדום, מיץ הליים, מיץ התפוזים, שמן הזית, הכמון, אבקת הצ'ילי, מלח, פלפל, כוסברה ופטרוזיליה.
מערבבים בעדינות את האבוקדו חתוך לקוביות.
מכסים ומקררים את הסלט למשך שעה לפחות או עד שהוא מתקרר.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.