דגים

סלמון בתנור

מרכיבים​

1 ק"ג פילה סלמון
מלח ופלפל
1 כף. שמן זית
פלחי לימון (לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

50 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - סלמון בתנור

מחממים את התנור ל-220 מעלות צלזיוס.
מרפדים תבנית בנייר כסף ומצפים קלות בספריי בישול טפלון.
מתבלים את שני הצדדים של פילה הסלמון במלח ופלפל.
מניחים את פילה הסלמון על תבנית האפייה המוכנה ומטפטפים שמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12-15 דקות, או עד שהסלמון מבושל ומתקלף.
מגישים חם עם פלחי לימון, אם רוצים.
ניתן גם להוסיף כמה עשבי תיבול או תבלינים לדג כדי לתת לו טעם נוסף. כמה אפשרויות פופולריות כוללות שמיר, פטרוזיליה, שום או כמון.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.