חלבי, קינוחים

עוגת גבינה קלאסית

מרכיבים​

2 כוסות פירורי ביסקוויט 
1/2 כוס חמאה ללא מלח, מומסת
1/4 כוס סוכר מגורען
4 גביעים של גבינת שמנת, מרוככת
1 1/4 כוסות סוכר מגורען
4 ביצים גדולות
1/3 כוס שמנת חמוצה
1 כף תמצית וניל טהורה
1/4 כוס קמח 

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

2 שעות

קל

כשר

אופן ההכנה - עוגת גבינה קלאסית

מחממים את התנור ל-160 מעלות צלזיוס.
בקערת ערבוב מערבבים את פירורי הביסקוויטים, חמאה מומסת ו-1/4 כוס סוכר. מערבבים היטב עד שהתערובת מתאחדת היטב ומהדקים אותה לתחתית תבנית קפיצית בגודל 36 ס״מ. אופים 10 דקות, מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר בזמן שמכינים את המילוי.
בקערת ערבוב גדולה מקציפים את גבינת השמנת הרכה ו-1 1/4 כוסות סוכר יחד עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים היטב לאחר כל הוספה.
מוסיפים לקערה את השמנת החמוצה ותמצית הווניל ומערבבים רק עד לאיחוד. לאחר מכן, מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהבלילה חלקה.
יוצקים את הבלילה על הקרום שהתקרר ומחליקים את החלק העליון בעזרת מרית. אופים במשך שעה, או עד שעוגת הגבינה מתייצבת והחלק העליון מזהיב קלות.
כבו את התנור ופתחו מעט את הדלת. הניחו לעוגת הגבינה להתקרר בתנור למשך שעה, לאחר מכן הוציאו מהתנור והניחו לה להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר.
מצננים את עוגת הגבינה במקרר לפחות 4 שעות או לילה לפני ההגשה.
כשמוכנים להגשה, מוציאים את עוגת הגבינה מהמקרר ומעבירים סכין סביב קצוות התבנית כדי לשחרר את עוגת הגבינה. משחררים את התבנית הקפיצית ומעבירים את עוגת הגבינה לצלחת הגשה. פורסים ומגישים לפי הרצוי.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.