סלטים

סלט כרובית קולסלאו

מרכיבים​

1 ראש כרובית חתוך לפרחים קטנים
1/2 כוס מיונז
2 כפות חומץ תפוחים
1 כף דבש
1 כפית חרדל דיז'ון
מלח ופלפל לפי הטעם
1/4 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה (לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

40 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - סלט כרובית קולסלאו

בקערה גדולה, מערבבים יחד את פרחי הכרובית והפטרוזיליה (אם משתמשים).
בקערה קטנה נפרדת, טורפים יחד את המיונז, חומץ תפוחים, דבש, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב על תערובת הכרובית ומערבבים לציפוי אחיד.
מכסים ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
הערה: ניתן לשנות מתכון זה בקלות על ידי הוספת קוביות גזר, בצל ירוק או אגוזים קצוצים לתוספת קראנצ'יות וטעם.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.