סלטים

סלט כרובית קולסלאו

מרכיבים​

1 ראש כרובית חתוך לפרחים קטנים
1/2 כוס מיונז
2 כפות חומץ תפוחים
1 כף דבש
1 כפית חרדל דיז'ון
מלח ופלפל לפי הטעם
1/4 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה (לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

40 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - סלט כרובית קולסלאו

בקערה גדולה, מערבבים יחד את פרחי הכרובית והפטרוזיליה (אם משתמשים).
בקערה קטנה נפרדת, טורפים יחד את המיונז, חומץ תפוחים, דבש, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב על תערובת הכרובית ומערבבים לציפוי אחיד.
מכסים ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
הערה: ניתן לשנות מתכון זה בקלות על ידי הוספת קוביות גזר, בצל ירוק או אגוזים קצוצים לתוספת קראנצ'יות וטעם.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש