חלבי, קינוחים

עוגת גבינה עם פירות יער

מרכיבים​

1/2 1 כוסות פירורי קרקר גרהם
1/4 כוס סוכר
1/2 כוס חמאה ללא מלח, מומסת
4 חבילות גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר
1/4 1 כוסות סוכר
4 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות פירות יער מעורבים (כגון פטל, אוכמניות ופטל שחור)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה ו40 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - עוגת גבינה עם פירות יער

מחממים את התנור ל-160 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם, 1/4 כוס סוכר וחמאה מומסת. מהדקים את התערובת לתחתית תבנית קפיצית בגודל 22 ס"מ.
בקערת ערבוב גדולה טורפים את גבינת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה את 1 1/4 כוס הסוכר ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים פנימה את הביצים, אחת אחת, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה את תמצית הווניל.
יוצקים את תערובת גבינת השמנת על הקרום שבתבנית.
אופים את עוגת הגבינה במשך שעה ו-10 דקות, או עד שהשוליים מתייצבים והמרכז עדיין רוטט מעט.
הניחו לעוגת הגבינה להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מקררים למשך שעתיים לפחות.
לפני ההגשה, מעל עוגת הגבינה עם פירות יער מעורבים.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.