פסטות, צימחוני

פסטה ברוטב עגבניות

מרכיבים​

500 גרם ספגטי או פסטה אחרת לבחירתכם
פחית אחת של עגבניות מרוסקות
1 בצל בינוני, קצוץ דק
3 שיני שום, קצוצות
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
פתיתי פלפל אדום (לא חובה)
עלי בזיליקום טריים קצוצים (לא חובה)
גבינת פרמזן, מגוררת (לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

45 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - פסטה ברוטב עגבניות

מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים ומבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. מסננים ומניחים בצד.
במחבת גדולה מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות.
מוסיפים את השום הטחון ומאדים
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים פתיתי פלפל אדום אם רוצים מעט חום.
מביאים את הרוטב לרתיחה ונותנים לו להתבשל כ-10-15 דקות, או עד שהוא מסמיך מעט.
זורקים את הפסטה המבושלת עם רוטב העגבניות ומעליה בזיליקום טרי וגבינת פרמזן מגוררת אם רוצים. מגישים חם ונהנים!

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה!! בחינם

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account
Home

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.