מרכיבים
1 כוס קינואה
2 כוסות מים
1/2 כפית מלח
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות
1 כוס עגבניות שרי, חצויות
1/2 בצל אדום, חתוך לקוביות
1/4 כוס מיץ ליים סחוט טרי
1/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1/4 כוס שמן זית
1/4 כפית כמון טחון
1/4 כפית אבקת צ'ילי
מלח ופלפל לפי הטעם
1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה
1/4 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
1 אבוקדו, חתוך לקוביות
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
25 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - סלט קינואה
שוטפים היטב את הקינואה במסננת דקה ומסננים.
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את הקינואה, המים והמלח. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים 18-20 דקות, או עד שהקינואה רכה והמים נספגו.
מסירים את הקינואה מהאש ומניחים לה להתקרר כ-10 דקות.
מערבבים בקערה גדולה את הקינואה המבושלת, הפלפל האדום והצהוב, עגבניות השרי, הבצל האדום, מיץ הליים, מיץ התפוזים, שמן הזית, הכמון, אבקת הצ'ילי, מלח, פלפל, כוסברה ופטרוזיליה.
מערבבים בעדינות את האבוקדו חתוך לקוביות.
מכסים ומקררים את הסלט למשך שעה לפחות או עד שהוא מתקרר.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו