סלטים

סלט קפרזה

מרכיבים​

2 עגבניות בשלות בגודל בינוני
2 כדורי מוצרלה טריים (או בוקוצ'יני)
8-10 עלי בזיליקום טריים
2 כפות שמן זית כתית מעולה
זיגוג בלסמי או צמצום בלסמי
מלח ופלפל לפי הטעם

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

30 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - סלט קפרזה

פורסים את העגבניות והמוצרלה לעיגולים של חצי ס"מ.
בצלחת הגשה מחליפים את פרוסות העגבנייה והמוצרלה.
קורעים את עלי הבזיליקום לחתיכות קטנות ומפזרים מעל את פרוסות הגבינה והעגבנייה.
מטפטפים שמן זית כתית מעולה וזיגוג בלסמי.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מיד ונהנים!

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש