מרכיבים
100 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר, מרוסק לשברים
150 גרם סוכר חום
3 ביצים גדולות
½ כפית תמצית וניל
50 גרם קמח רגיל
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
35 דק'
קל
כשר
אופן ההכנה - עוגות שוקולד אישיות
שלב 1
מחממים תנור ל-200 מעלות
משמנים עם מעט חמאה 6 תבניות קאפקייק קטנות ושמים בצד על תבנית אפייה.
שלב 2
שמים 100 גרם חמאה ו-100 גרם שוקולד מריר בקערה חסינת חום ומניחים מעל סיר מים חמים (או לחילופין מכניסים למיקרוגל וממיסים בפולסים של 30 שניות על טמפרטורה נמוכה) ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מניחים בצד להתקרר מעט למשך 15 דקות.
שלב 3
לבלילה בעזרת מטרפה ידנית, מערבבים פנימה 150 גרם סוכר חום, ולאחר מכן 3 ביצים גדולות, אחת בכל פעם, ואחריהן ½ כפית תמצית וניל ולבסוף 50 גרם קמח רגיל. מחלקים את התערובת בין הדריולים או האגנים.
שלב 4
ניתן להכניס את התערובת למקרר או להקפיא עד לזמן שאתם רוצים לאפות אותם. ניתן לאפות ישירות מהקפאה למשך 16 דקות, או לאפות כעת במשך 10-12 דקות עד שהחלק העליון יציב למגע.
שלב 5
מעבירים בזהירות סכין מסביב לקצה של כל תבנית, ואז הופכים על צלחות הגשה מומלץ להגיש עם כדור גלידה וניל, קצפת או שוקולד חם.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו