מרכיבים
1 ראש כרובית חתוך לפרחים קטנים
1/2 כוס מיונז
2 כפות חומץ תפוחים
1 כף דבש
1 כפית חרדל דיז'ון
מלח ופלפל לפי הטעם
1/4 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה (לא חובה)
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
40 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - סלט כרובית קולסלאו
בקערה גדולה, מערבבים יחד את פרחי הכרובית והפטרוזיליה (אם משתמשים).
בקערה קטנה נפרדת, טורפים יחד את המיונז, חומץ תפוחים, דבש, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב על תערובת הכרובית ומערבבים לציפוי אחיד.
מכסים ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
הערה: ניתן לשנות מתכון זה בקלות על ידי הוספת קוביות גזר, בצל ירוק או אגוזים קצוצים לתוספת קראנצ'יות וטעם.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו