מרקים

מרק בצל

מרכיבים​

4 בצלים גדולים, פרוסים דק
4 שיני שום, קצוצות
4 כוסות ציר מרק
2 כוסות מים
2 כפות שמן זית
1 כפית טימין
מלח ופלפל לפי הטעם
4 פרוסות לחם
1 כוס גבינת גרוייר מגוררת

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה

קל

כשר

אופן ההכנה - מרק בצל

בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-10 דקות, או עד שהבצל שקוף ומקורמל.
מוסיפים לסיר את ציר המרק, המים, התימין, המלח והפלפל. מביאים את המרק לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש לרתיחה.
נותנים למרק להתבשל במשך 20-25 דקות.
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ומעל כל אחת מהן מעט גבינת גרוייר מגורדת.
קולים את הלחם במשך 2-3 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
מצקת את המרק לקערות בטוחות בתנור ומעליה את הלחם הגביני.
קולים את המרק עוד 2-3 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש