סלטים

סלט בטטה

מרכיבים​

1 קילו בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות
1/4 כוס מיונז
2 כפות חומץ תפוחים
1 כפית חרדל דיז'ון
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
2 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות
1/2 כוס בצל אדום, חתוך לקוביות
1/4 כוס פטרוזיליה טרייה, קצוצה

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

30 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - סלט בטטה

מרתיחים את הבטטות בסיר גדול עם מים מומלחים כ-15-20 דקות או עד שהם רכים.
מסננים את הבטטות ונותנים להן להתקרר.
בקערה גדולה, טורפים יחד את המיונז, חומץ תפוחים, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל.
מוסיפים לקערה עם הרוטב את הבטטות המצוננים, הסלרי, הבצל האדום והפטרוזיליה ומערבבים בעדינות לאיחוד.
מכסים ומקררים את הסלט למשך 30 דקות לפחות או עד שהוא מתקרר.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש